Slagter Duelund
Nørregade 14
3300 Frederiksværk
Tlf.: 47720061

Uge 21

600 g oksekød i tern
600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. forårskrebinetter
(med tomat og feta)
1 kg nakkefilet (rødvinsmarineret)
1 pk. pølser

DKK 349,00

Download opskrifter

Uge 22

1 kg farsbrød
4 stk. fyldte koteletter
600 g hakket skinkekød
1,2 kg grydesteg af ungkvæg
750 g skinkegyros

DKK 349,00

Download opskrifter

Uge 23

6 stk. benløse fugle
4 stk. Hawaiikoteletter
600 g hakket skinkekød
750 g medister
1 stk. svinemørbrad

DKK 349,00

Download opskrifter

Uge 24

600 g hakket oksekød
4 stk. oksespyd
1 stk. svinemørbrad
750 g Skinkegyros og broccolisnack med peanutdip
4 stk. marinerede kyllingebryst

DKK 349,00

Download opskrifter

Uge 25

600 g hakket kalv og skinke
4 stk. hele kyllingelår (med barbecue)
8 skiver XL grillflæsk
600 g oksekød i tern
1,2 kg grillkam

DKK 349,00

Download opskrifter

Uge 26

600 g hakket skinkekød
4 fyldte koteletter
4 stk. kyllingebryst i skinkekåbe
8 stk. Grillpølser
1 kg nakkefilet med krydderi

DKK 349,00

Download opskrifter