Slagter Duelund
Nørregade 14
3300 Frederiksværk
Tlf.: 47720061

Uge 19

600 g oksekød i tern
600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. forårskrebinetter
(med tomat og feta)
1 kg nakkefilet (rødvinsmarineret)
1 pk. Pølser

DKK 299,00

Download opskrifter

Uge 20

1 kg farsbrød
4 stk. fyldte koteletter
600 g hakket skinkekød
1,2 kg grydesteg af ungkvæg
750 g skinkegyros

DKK 299,00

Download opskrifter

Uge 21

6 stk. benløse fugle
4 stk. Hawaiikoteletter
600 g hakket skinkekød
750 g medister
1 stk. svinemørbrad

DKK 299,00

Download opskrifter

Uge 22

4 stk. kyllingespyd
4 stk. koteletter (græskmarinerede)
1,2 kg ølmarineret oksesteg
700 g skinkegryde med pølser
600 g hakket oksekød

DKK 299,00

Download opskrifter

Uge 23

4 stk. XL koteletter
1 pk. grillpølser
600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. kyllingebryster (marinerede)
1 kg krydderskinke

DKK 299,00

Download opskrifter

Uge 24

600 g hakket oksekød
1 kg grillpølser
4 stk. nakkekoteletter (marinerede)
4 stk. XL grillflæsk
4 stk. hakkedrenge (med peberkant)

DKK 299,00

Download opskrifter