Minimum 10 personer
______________________________________________________________________________
Forloren skildpadde med kogte æg og kuvertflutes
______________________________________________________________________________
Skipperlabskovs med rugbrød og rødbeder
______________________________________________________________________________
Kylling i karry med ris og kogt broccoli
______________________________________________________________________________
Bøfstroganoff med kartoffelmos
______________________________________________________________________________
Biksemad meg spejlæg rugbrød rødbeder
______________________________________________________________________________
Høns i asparges i tarteletter eller med hvidekartofler
______________________________________________________________________________
Forlorenhare med hvidekartofler sovs og ribsgele
______________________________________________________________________________
Hakkebøffer med blødeløg hvidekartofler sovs og surt
______________________________________________________________________________
Flæskesteg med hvidekartofler sovs og rødkål (Tilkøb: brunede kartofler kr. 25,-)
______________________________________________________________________________
Gullasch med kartoffelmos
______________________________________________________________________________
Mørbradgryde med ris
______________________________________________________________________________
Mexico gryde med ris
______________________________________________________________________________
Oksekøds lasange med salat og dressing
______________________________________________________________________________
Boller i karry med ris og kogt broccoli
______________________________________________________________________________
FRIT VALG - Pris pr. person kr. 75.-